background
Welkom bij bierlokaal café de Koffer
background
Over ons

Bierlokaal Café de Koffer is een gezellig biercafé waar je je snel thuis zult voelen. We hebben een gevarieerd publiek, waaronder trouwe stamgasten, (internationale) studenten, buurtbewoners en bierliefhebbers.

Sinds 2010 is Café de Koffer trots lid van de Alliantie van BierTapperijen. De ABT is een vereniging van gespecialiseerde cafés op het gebied van speciaalbier. Al sinds 1986 wil de ABT de kennis, kwaliteit en kunde van het schenken van speciaalbieren een grotere bekendheid geven en op een hoger niveau brengen.

background
Onze bieren

We hebben ongeveer 370 bieren op fles. Hiervan staan zo’n 230 bieren vast op de kaart en de rest wisselt vaak. We hebben veel Nederlandse, Belgische, Engelse, Schotse en Amerikaanse bieren, maar regelmatig ook bijvoorbeeld Italiaanse, Spaanse en Scandinavische.

Verder hebben we 12 bieren van het fust, waarvan acht wisselkranen. Uit één van deze wisselkranen stroomt altijd een bier van één van de beste Belgische brouwerijen, Brasserie Dupont. Van onze vaste kranen kun je genieten van Lindeboom Pilsener, Jever Pilsener, Weihenstephaner Weizen en BrewDog Punk IPA.

Bekijk de vaste kaart
Wisselkaart

background
Ons team
Ons team

We hebben een gezellig team vol enthousiaste bierdeskundigen, waaronder sinds 2014 een Biersommelier.

Bier van de maand
Bier van de maand

Elke maand hebben we een Bier van de Maand op fles en op tap. Deze maand is dat van brouwerij

Untappd
Untappd

Laatste checkin op Untappd
Ewoud H. dronk een Druif.
4,5 van 5 sterren

background
background
Laatste nieuws
09/07/2019

Café De Koffer just added Mood Ring W/ Strawberries by Bearded Iris Brewing, a IPA - Imperial / Double Milkshake, rated 4.179 on Untappd to their menu

08/07/2019

Wij maken vandaag Nijmegen onveilig! Tijd voor de jaarlijkse studiedag. De Koffer is dus vandaag helaas gesloten. #proost #nijmegen #oersoep #brewery

07/07/2019

Vanmiddag finale van het WK op groot scherm, proost op de overwinning!

06/07/2019

Prachtige blikken weer deze maand. IPA's van de julikaart part I. #proost #ipa #neipa #cans #fans #craftbeer #groningen

05/07/2019

Voor wie hem gemist heeft van de tap, nu net een doosje binnen van de nieuwe Folkingebrew,
Hop in the Yard. Proost op het weekend! #NEIPA #craftbeer #groningen

03/07/2019

Sour Power! Zure bieren van de julikaart part II. #andersonvalley #orpheusbrewing #brekeriet #duggesbryggeri #sour #bier #craftbeer #groningen

29/06/2019

Morgen de primeur van de nieuwe Folkingebrew! #bjjzijn #proost

28/06/2019

Wachten jullie net als wij met smart op de nieuwe release van Folkingebrew? Goed nieuws! Komende zondag tijdens BBQ x IPA tappen wij het allereerste fustje van Hop in the Yard, een DDH NEIPA van 6,9%. Proost! #primeur #bier #craftbeer #hop #barbecue #zomer #groningen #bijzijn

25/06/2019

Komende zondag tijdens BBQ x IPA zullen we onder andere deze ⬇️ fantastische IPA tappen. Bij zijn? Reserveer voor de BBQ uiterlijk vrijdag. Gewoon lekker van het bier genieten kan natuurlijk ook, welkom!
https://untappd.com/b/bearded-iris-brewing-wavelength/2567647

25/06/2019

Tomorrow we play the last International Quiz before summer break. Wanna Join? Sign up through info@dekoffer.nl or at the bar. Cheers!

https://www.facebook.com/events/700017347032831/

« 3 of 5 »
background
Borrels

De Koffer is een hele gezellige locatie voor feestjes, zoals afstudeer- en promotieborrels, bedrijfsfeestjes en natuurlijk ook om je verjaardag te vieren! Je bent hiervoor elke dag van de week welkom, maar op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond houden we een maximum aan van 30 personen, zodat er ook nog ruimte overblijft voor onze andere gasten.

Ook is het mogelijk om bij ons een bierproeverij te organiseren. Leuk voor een team- of bedrijfsuitje, vrijgezellendag of gewoon met een groep vrienden. Tijdens deze proeverij proef je, onder begeleiding van één van onze bierkenners, zes bieren in proefglazen van 15 cl. Daarnaast serveren we er warme en koude hapjes bij. De kosten van deze algemene bierproeverij zijn €18,75 per persoon.

Ook kunnen we natuurlijk een proeverij op maat samenstellen als je bijvoorbeeld een bepaald thema of bierland in gedachten hebt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden om een feestje of een proeverij te organiseren, neem dan contact met ons op.