Welkom bij Café de Koffer

We hebben ongeveer 400 bieren op blik en fles. Hiervan staan zo’n 250 bieren vast op de kaart en de rest wisselt vaak. We hebben veel Nederlandse, Belgische, Engelse, Schotse en Amerikaanse bieren, maar regelmatig ook bijvoorbeeld Italiaanse, Spaanse en Scandinavische.

Verder hebben we 13 bieren van het fust, waarvan acht wisselkranen. Uit één van deze wisselkranen stroomt altijd een bier van één van de beste Belgische brouwerijen, Brasserie Dupont. Van onze vaste kranen kun je genieten van Lindeboom Pilsener, Jever Pilsener, Weihenstephaner Weizen, Brewdog Punk IPA en Guinness.

BEKIJK ONS MENU

Bierproeverijen

Vanaf twee personen kun je bij ons al een leuke bierproeverij reserveren. Tijdens deze proeverij proef je, onder begeleiding van één van onze bierkenners, zes bieren in proefglazen van 15 cl. We vertellen je graag alles over de brouwerij en het bier, maar ook over de verschillende biersoorten en hun oorsprong. De proeverij is inclusief heerlijke bitterballen en lokale kaas. Helaas is het momenteel niet mogelijk om voor de vrijdag of zaterdag een proeverij te reserveren.

De kosten van deze algemene bierproeverij zijn € 23,95 per persoon. Ook kunnen we natuurlijk een proeverij op maat samenstellen als je bijvoorbeeld een bepaald thema of bierland in gedachten hebt. Verder kunnen we ook proeverijen op locatie verzorgen.

De Koffer is een heel gezellige locatie voor kleine feestjes

Zoals een afdelingsborrel of om je verjaardag te vieren! Je bent hiervoor elke dag van de week welkom, maar we houden een maximum aan van 15 personen, zodat er ook nog ruimte overblijft voor onze andere gasten. De Koffer afhuren of een besloten feest is helaas niet mogelijk.

logo_white

Adres:

Café de Koffer
Nieuwe Blekerstraat 1
9718 ED Groningen

Openingstijden:

Ma – Do: 16.00 – 01.00 uur
Vrij – Za: 15:00 – 01.00 uur
Zo: 15:00 – 0.00 uur