Bierlokaal Café de Koffer is een gezellig biercafé waar je je snel thuis voelt. We hebben een gevarieerd publiek, waaronder trouwe stamgasten, (internationale) studenten, buurtbewoners en bierliefhebbers.

Sinds 2010 is Café de Koffer trots lid van de Alliantie van BierTapperijen. De ABT is een vereniging van gespecialiseerde cafés op het gebied van speciaalbier. Al sinds 1986 wil de ABT de kennis, kwaliteit en kunde van het schenken van speciaalbieren een grotere bekendheid geven en op een hoger niveau brengen.

We zijn weer open!

Sinds 1 juni zijn we weer open. Het is niet meer nodig om te reserveren. Wel vragen we je om begrip te hebben voor de regels die ons door de overheid zijn opgelegd.

Bestellen via onze webshop kan nog steeds. Bestel je voor 14.00 uur, dan bezorgen we je bier nog dezelfde dag.

GA NAAR DE WEBSHOP

Onze bieren

We hebben ongeveer 330 bieren op fles. Hiervan staan zo'n 270 bieren vast op de kaart en de rest wisselt vaak. We hebben veel Nederlandse, Belgische, Engelse, Schotse en Amerikaanse bieren, maar regelmatig ook bijvoorbeeld Italiaanse, Spaanse en Scandinavische.

Verder hebben we 10 bieren van het fust, waarvan zes wisselkranen. Uit één van deze wisselkranen stroomt altijd een bier van één van de beste Belgische brouwerijen, Brasserie Dupont. Van onze vaste kranen kun je genieten van Lindeboom Pilsener, Jever Pilsener, Weihenstephaner Weizen en Brewdog Punk IPA.

BEKIJK ONZE BIERKAART BEKIJK ONZE WISSELKAART

Nieuws

1 dag geleden

Dorst? Altijd welkom om even langs te lopen om wat lekkere bieren af te halen! Via dekoffer.nl/webshop bestellen kan natuurlijk ook, maar wil je live bieradvies dan staan Ingo, Roos en Rob vandaag ook weer te popelen om je van wat lekkers te voorzien. Proost! ... See MoreSee Less

3 dagen geleden

Whoop! We pakken deze week weer pakketjes in voor een aantal online bedrijfsborrels en teamdagen. De voorbereidingen zijn in volle gang en ondanks dat Ingo natuurlijk liever áchter de bar staat, doet hij hier ook heel goed alsof hij het naar zijn zin heeft 😉 Komende week wordt ie dan wel weer echt blij met de lekkere zonnige fietsritjes bij het leveren van deze pakketjes...Wil je ook bij al je collega's of studiegenoten een lekker borrelpakketje laten bezorgen? Kijk dan op onze webshop voor meer info of stuur ons een mailtje! ... See MoreSee Less

Biermenu's

3-gangen biermenu € 12,70
4-gangen biermenu € 17,10
5-gangen biermenu € 22,10

Proeverij

Vanaf 2 personen kun je bij ons een leuke bierproeverij reseveren. Je kunt 6 bieren proeven in 15 cl proefglazen inclusief bitterballen en kaas

Spellen

Links achterin de Koffer vind je een kast met heel veel spellen. De grotere spellen staan onderin achter de deurtjes. Tips voor nieuwe spellen? Laat het ons weten!

De Koffer is een hele gezellige locatie voor feestjes, zoals afstudeer- en promotieborrels, bedrijfsfeestjes en natuurlijk ook om je verjaardag te vieren! Je bent hiervoor elke dag van de week welkom, maar op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond houden we een maximum aan van 25 personen, zodat er ook nog ruimte overblijft voor onze andere gasten. De Koffer afhuren of een besloten feest is helaas niet mogelijk.

Ook is het mogelijk om bij ons een bierproeverij te organiseren. Leuk voor een team- of bedrijfsuitje, vrijgezellendag of gewoon met een groep vrienden. Tijdens deze proeverij proef je, onder begeleiding van één van onze bierkenners, zes bieren in proefglazen van 15 cl. Daarnaast serveren we er warme en koude hapjes bij.

De kosten van deze algemene bierproeverij zijn € 19,75 per persoon. Ook kunnen we natuurlijk een proeverij op maat samenstellen als je bijvoorbeeld een bepaald thema of bierland in gedachten hebt. Verder kunnen we ook proeverijen op locatie verzorgen.

Ons team

We hebben een gezellig team vol enthousiaste bierdeskundigen, waaronder sinds 2014 ook een Biersommelier. Kom eens langs om kennis te maken!