Reserveren bij café de Koffer

Reserveer eenvoudig
een tafeltje bij je
favoriete café

Hoe een middagje of avondje Koffer eruitziet

Je bent klaar voor een gezellige middag of avond in de Koffer. Je hebt geen klachten en een plekje binnen gereserveerd. Als je bij ons aankomt wacht je in de hal tot we je komen begroeten. Mochten we even in de keuken bezig zijn of je om een andere reden niet direct zien, klop dan even op de klapdeur.
Vervolgens komt er iemand bij je om je welkom te heten en hij of zij informeert meteen ook even uitgebreid naar je gezondheid, lief he! Dat is dan dus wat ze triage noemen, het controlegesprek. Je desinfecteert ondertussen je handen grondig en als je helemaal gezond bent word je naar je tafel of barplek begeleid en kan de keuzestress beginnen.
We hebben een speciale kaart gemaakt die alleen door jou gebruikt wordt en die we daarna weggooien (of je neemt hem mee naar huis :)) Wij mogen je binnen anderhalve meter aan tafel of aan de bar bedienen na het triagegesprek en doen dit ook graag. Mocht je dit liever niet willen laat dat dan even weten, dan zetten we je drankjes op afstand op de bar en dan kun je ze zelf pakken.
In het café is het de komende tijd voor gasten éénrichtingsverkeer, we hebben het looppad duidelijk aangegeven op de vloer, zodat je altijd 1,5m afstand kunt houden tot andere gasten. Binnen kom je door de voordeur en naar buiten ga je door de achterdeur.
Ook voordat je de toiletruimte binnengaat desinfecteer je weer grondig je handen. En vanzelfsprekend was je ze ook goed na het toiletbezoek. Wij zorgen ervoor dat de toiletten ook regelmatig tussendoor schoongemaakt worden.
Aan het einde van je middag of avondje Koffer kun je contactloos betalen. Mocht je toch je pincode moeten intoetsen, we reinigen het apparaat na elk gebruik.

Algemene regels in verband met COVID-19

 • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
 • Wij moeten voordat je binnenkomt een controlegesprek met je voeren over je gezondheid en eventuele symptomen.
 • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Aan één tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten. Aan de bar mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
 • Op het terras mag je alleen zitten, niet staan.
 • Als je binnen zit mag je niet op het terras gaan staan roken. Om zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te kunnen houden willen we je vragen om aan de overkant van de straat te gaan staan en ook daar de 1,5 meter afstand in acht te nemen.
 • Wij kunnen gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten. In dit geval ben je de aanbetaling aan ons verschuldigd.
 • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Desinfecteer bij binnenkomst grondig je handen.
 • Was na het toiletbezoek grondig je handen.
 • Betaal contactloos (pin of mobiel).
 • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van ons en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die de Koffer lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
 • Deze regels kunnen elke dag aangepast worden op basis van overheidsadviezen.
 • Ben je verhinderd of toch ziek geworden, dan kun je tot 24 uur voor de reservering kosteloos annuleren. Neem hiervoor contact met ons op via info@dekoffer.nl Annuleer je binnen 24 uur voor de reservering, of kom je niet opdagen, dan ben je de aanbetaling kwijt.