Je favoriete bieren, door ons barpersoneel thuis bezorgd

Het bestelproces

Via deze website kun je eenvoudig bieren bestellen en laten bezorgen.

Met en zonder account

Voor het plaatsen van een bestelling heb je geen account nodig. Je kunt een bestelling óók afronden zonder account.

Tijdens het bestelproces kun je er voor kiezen om een account aan te maken, in dat geval hoef je bij een volgende bestelling niet weer je gegevens in te voeren en kun je historische bestellingen inzien en opnieuw bestellen.

Betalen

Je kunt de bestelling eenvoudig en veilig betalen via iDeal. Dit gaat via onze betaalpartner Mollie.nl

Bezorging

Elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur stappen we zelf op de fiets en bezorgen we de bestellingen. Bij bestellingen die na 14.00 uur gemaakt worden, komen we de volgende dag langs tussen 14.00 en 17.00 uur. Heb je een voorkeursmoment, geef dat dan aan in het notitieveld.

Met de fiets op pad

We accepteren alleen bestellingen die we in de stad Groningen kunnen bezorgen. Zo kunnen wij de bestellingen op de fiets bezorgen en blijven de kosten laag. Woon je net buiten de stad, of wil je graag dat we een pakket opsturen, neem even contact op, we kunnen je vast helpen.

Eén keer per week bezorgen we buiten de stad

Niet-stadjers opgelet! Elke week gaan we ook een “buitenrit” rijden met de auto. Elke woensdag tussen 11.00 en 15.00 uur gaan we leveren in een straal van ongeveer 15 kilometer buiten de stad. De verzendkosten zijn iets hoger dan in de stad, namelijk €4,95. Bestellen kan tot uiterlijk woensdagochtend 10.00 uur.

Afhalen ook mogelijk

Wil je je bestelling afhalen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem even contact met ons op (via mail, chat of Whatsapp), dan kunnen we een afspraak maken. Vaak zijn we tussen 14.00 en 22.30 uur wel aanwezig. We geven je dan gelijk een kortingscode voor de bezorgkosten.