Je favoriete bieren, door ons barpersoneel thuis bezorgd

Het bestelproces

Via deze website kun je eenvoudig bieren bestellen en laten bezorgen.

Met en zonder account

Voor het plaatsen van een bestelling heb je geen account nodig. Je kunt een bestelling óók afronden zonder account.

Tijdens het bestelproces kun je er voor kiezen om een account aan te maken, in dat geval hoef je bij een volgende bestelling niet weer je gegevens in te voeren en kun je historische bestellingen inzien en opnieuw bestellen.

Betalen

Je kunt de bestelling eenvoudig en veilig betalen via iDeal. Dit gaat via onze betaalpartner Mollie.nl

Bezorging

Bestel je binnen de stad tussen 14.00 en 19.30 uur, dan bezorgen we je bieren binnen een uur, dit doen we contactloos. Bestel je voor 14.00 uur, dan bezorgen we dezelfde dag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Met de fiets op pad

De “binnen een uur” bezorgbelofte geldt alleen voor bestellingen die we in de stad Groningen kunnen bezorgen. We kunnen deze bestellingen op de fiets bezorgen en hierdoor blijven de kosten laag.

Eén keer per week bezorgen we buiten de stad

Niet-stadjers opgelet! Elke week rijden we ook een “buitenrit” met de auto. Elke woensdag tussen 11.00 en 15.00 uur leveren we in een straal van ongeveer 15 kilometer buiten de stad. De verzendkosten zijn iets hoger dan in de stad, namelijk €4,95. Bestellen kan tot uiterlijk woensdagochtend 10.00 uur.

Bestellingen buiten ons bezorggebied

Sinds kort verzenden we ook pakketten via de pakketdiensten. Hiervoor maken we gebruik van PostNL en DHL. Bestel je voor 14.00 dan gaat je pakket nog diezelfde dag “op de post”. Je krijgt vervolgens een track and trace code waarmee je de levertijd van je pakket in de gaten kunt houden. Kosten voor verzending zijn €6,75. Mocht je bestelling te groot zijn voor één doos of het gewicht boven de 10 kg uitkomen, kan het zijn dat we je nog een tikkie sturen voor de extra verzendkosten.

Afhalen ook mogelijk

Wil je je bestelling afhalen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Je kunt als kortingscode AFHALEN gebruiken en dan betaal je geen verzendkosten. Woon je buiten de stad en wil je afhalen? Gebruik dan even ons adres als verzendadres. We zijn de meeste dagen aanwezig tussen 12.00 en 19.30. Laat je even weten hoe laat we je ongeveer kunnen verwachten?