Alles wat je nog wilde weten (waarschijnlijk)

Bestellen

Hebben jullie alles op voorraad?
Op de webshop kun je onze actuele voorraad zien. We hebben zelf een opslag met deze enorme hoeveelheid lekkere bieren.

Levering

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestel je tussen 14.00 en 19.30 uur en woon je in de stad, dan bezorgen we je bestelling binnen een uur. Bestellingen die voor 14.00 uur gedaan worden komen we tussen 12.00 en 16.00 uur langsbrengen. Heb je een voorkeursmoment, geef dat dan aan in het notitieveld. Woon je buiten de stad, we bezorgen op woensdag alle bestellingen buiten de stad. Woon je buiten ons bezorggebied dan geven we je bieren aan een pakketdienst mee.

Kan ik de bestelling ook afhalen?
Dat is natuurlijk ook mogelijk! Je kunt via de webshop bestellen en dan als kortingscode AFHALEN invoeren. Maar je mag ook gewoon even langskomen hoor, kunnen we je ook nog adviseren. We zijn de meeste dagen aanwezig van 12.00 tot 19.30. Laat je ons even weten wanneer je ongeveer komt?

Bezorging

Waar bezorgt de Koffer?
Binnen de stad Groningen (postcodegebieden 9711 t/m 9746) bezorgen we op de fiets. Tot een straal van ongeveer 15 kilometer buiten de Koffer bezorgen we één keer in de week met de auto. Woon je buiten ons bezorggebied, dan geven we je bieren mee aan een pakketdienst.

Wat zijn de bezorgkosten?
We rekenen € 1,95 bezorgkosten per bestelling als je in de stad woont (postcodegebieden 9711 t/m 9746). Voor een straal van ongeveer 15 kilometer buiten de stad rekenen we € 4,95. Versturen via de pakketdienst kost €6,75.

Mijn account

Ik kan niet inloggen of ben mijn wachtwoord vergeten
Gebruik deze link om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je ontvangt direct een e-mail met instructies.

Hoe log ik uit?
Uitloggen kan in Mijn account.

Statiegeld

Zijn jullie prijzen inclusief statiegeld?
Ja.